the DIY Box | szállítás és fizetés
16282
page-template-default,page,page-id-16282,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

szállítás és fizetés

Szállítás

 

A the DIY box weboldalon található termékeket az általad választott valamely szállítási módon, a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül szállítjuk ki. Az esetleges késedelmes szállításért minden esetben értesítünk.

  • A házhoz szállítás díja: 990 Ft, 10 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
  • Foxpost automatába kért csomag szállítási költsége: 790 Ft
  • Személyes átvétel (1141 Budapest, Mályva utca 15.): Ingyenes

 

Fizetés


Internetes bankkártyás fizetés 

Fizess kártyával, kényelmesen és biztonságosan a Barionnal online! Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a barion.hu nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.


Utánvét

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted kézpénzzel vagy bankkártyával. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Személyes átvétel esetén csak készpénzben tudsz fizetni.